Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cserfesek, csalók, cselszövők (2. rész)

2008.04.19

 

Image and video hosting by TinyPic

Pablo
(Segundo Cernadas)

Ő az a fiú, aki majdnem elvette Milit feleségül, ám Ivo elszöktette a lányt az esküvő előtt. Pablo egyébként Damian fia, vagyis Ivo unokatestvére.
A sorozat elején súlyos baleset érte, egy partiról indultak hazafelé menyasszonyával és szüleivel. Az autót az apja vezette, a karambolban meghalt a kedvese és az édesanyja. Pablo testileg is súlyosan megsérült, sokáig tolószékhez volt kötve, a lelke pedig összetört. Mili viszont új reményeket keltett benne, már csak azért is, mert nagyon hasonlít volt menyasszonyára.
Házasságukat Ivo és egy véletlen baleset akadályozza meg, amikor is Pablo elvesztette memóriáját. A fiatalember egy időre Európába utazott, de nem kell végleg búcsút venni tőle, jön ő még vissza! A női nézők legnagyobb örömére.?

 

Image and video hosting by TinyPic

Damian
(Norberto Diaz)

Na, ő is egy nagy széltoló, csaló, gazember. Talán ő a sorozat legnegatívabb figurája. Rokoni kapcsolata: Luisa bátyja, Ivo nagybátyja, Pablo aja. Társtulajdonosa Federico építési vállalatának, de ott tesz keresztbe sógorának, ahol csak tud.
Szenvedélyes szerencsejátékos, a szerencse persze jobbára elkerüli. Gyakorlatilag a húga családján élősködik, állandóan pénzt kunyerál, számlákat hamisít, maffiózókkal áll kapcsolatban. Képes volt halálos betegséget színlelni, hogy visszavegyék a céghez.
Viszonyt folytat Marthával - a szakácsnő lányával -, de őt is csak kihasználja. Vonzónak tartja magát, de a nők valójában semmibe veszik. S ez nem is csoda, ugyanis Damian amolyan "mitugrász" típus.

 

Image and video hosting by TinyPic

Andrea
(Mariana Arias)

Federico személyi titkárnője, szeretője, fiának volt menyasszonya, Luisa legfőbb partnere az intrikában - vagyis egy bestia. Amúgy kimagaslóan - a szó szoros értelmében - attraktív, cirka harmincas nő.
Nagy álma: vezető szerephez szeretne jutni a cégen és a családon belül is. Ez eddig még nem nagyon sikerült neki, pedig az összes báját felhasználja céljai eléréséhez. Szövetkezett Damiannal is, pedig arról a pasasról semmi jót nem lehet elmondani. Sokat foglalkozik külsejével, sportol, nem dohányzik, egészségesen él.
Mili egyik legkomolyabb ellenfele, mindent elkövet, hogy szétrobbantsa Milagros és Ivo amúgy is zilált szerelmét.

 

Image and video hosting by TinyPic

Victoria
(Veronica Vieyra)

Federico és Luisa lánya, elkényeztetett, felszínes és hiú. Anyja imádja, mindent megtesz a kedvéért. Vicotria topmodell szeretne lenni, vágya, hogy a népszerű magazinok címlapjain szerepeljen.
Még a sorozat elején úgy volt, hogy férjhez megy, de leendő vőlegénye átverte. Ezután figyelme a sofőrre irányult, aki egyszerűen imádja a lányt. Mindent elkövet, hogy magára Vicky figyelmét, és ez nehéz fáradságos munkával sikerül is. Victoria belebolondul, de közben meglehetősen szégyelli, hogy egy egyszerű alkalmazott dobbantotta meg a szívét. Állandóan hadakozik önmagával, miközben alig várja, hogy végre már Rocky karjaiba vethesse magát.

 

 

Florencia
(Paola Krum)

Nem olyan régi szereplője a telenovellának, de máris nagy vihart kavart, különösen a két főszereplő, Milagros és Ivo életében. Ivót meghódította - s ez azért sem volt nehéz, mert Mili állandóan hülyét csinált a fiúból. Milagrost pedig rádöbbentette, milyen fontos is neki a "szép szőke".
Florencia csinos és gazdag, tehát elméletileg jobban passzolna a sráchoz, mint a kis szolgálólány. A csábos lány már túl van egy váláson, és mindent bevet azért, hogy Ivót megszerezze. Ebben nagy segítségére van gazdasg papája, aki nem sok gondolkodási időt hagy a leendő vőlegénynek.